KennemerRand Outdoortraining - KennemerRand Outdoor Training

KENNEMERRAND outdoor training
Ga naar de inhoud

KennemerRand Outdoortraining

CONDITIETRAINING▼
Een uitdagend en intensief trainingsprogramma!
 
Ben jij op zoek naar een zeer afwisselend trainingsprogramma en sport je graag buiten en ben je minimaal 25 jaar.
Dan zijn de KennemerRand Outdoor Trainingen wellicht iets voor jou.
Meld je aan voor een proefles en kom meteen ervaren hoe deze training aansluit bij jouw behoeften.
Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je van één van de trainers een mail waarin wordt geïnformeerd naar jouw trainingstoestand en je wensen wat betreft het fitter worden.

Het programma is zo opgesteld dat je iedere week een nieuwe work-out krijgt, afgestemd op jouw specifieke trainingsbehoefte. De trainingen zijn groepstrainingen en worden door een zeer ervaren en hoog gekwalificeerd en gediplomeerd trainer gegeven.

Gedurende het seizoen zullen diverse materialen worden gebruikt om het trainingseffect te verhogen. Weerstandskoorden, gewichten, Kettlebells, springbankjes, springtouw, battle ropes en andere materialen zullen worden gebruikt. De oefeningen bestaan daarnaast uit vele natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, trekken, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Deze manier van trainen blijkt veel effectiever te zijn dan de trainingsapparaten in de sportschool.
Bovendien: wat is er nou prettiger dan om buiten in de natuur te trainen?

 
KennemerRand Outdoor Training is een onderdeel van SV KennemerRand. Een vereniging die al meer dan 50 jaar met veel succes conditietraining geeft.

SV KennemerRand @2019      Bijgewerkt op 12-5-2019

Terug naar de inhoud