Persbericht Kennemerrand Outdoor Training - KennemerRand Outdoor Training

KENNEMERRAND outdoor training
Ga naar de inhoud

Persbericht Kennemerrand Outdoor Training

Lees verder > Lees verder HOME

SV Kennemerrand breidt uit naar nieuwe locaties
 
Haarlem, 11 mei 2018

Sportvereniging KennemerRand - sinds jaar en  dag bekend van de conditietrainingen in de Waterleidingduinen bij Vogelenzang - gaat trainingen verzorgen op twee nieuwe locaties in de regio, en wel in Hoofddorp en Santpoort. De trainingen komen met name tegemoet aan de behoeften van 30- tot 45-jarigen om dichtbij huis te werken aan hun conditie, in de buitenlucht, op hun eigen niveau, in kleine groepen en onder begeleiding van ervaren trainers.
“Wij hebben uitvoerig onderzoek gedaan in de verschillende
dorpskernen in Zuid-Kennemerland, en daaruit is gebleken dat mensen in het spitsuur van hun leven, druk met het gezin en hun carrière, graag buiten willen trainen maar niet te ver willen reizen. Daar spelen wij op in met Kennemerrand Outdoor training”. Dat zegt Elise Woudsma (woordvoerder).
 
Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat er meer dan 40 organisaties in de regio actief zijn. “Wij onderscheiden ons door de deskundigheid en kwaliteit van de trainers en de veelzijdigheid van de trainingen. Kennemerrand heeft al jaren ervaring in het mensen op elk niveau met plezier aan hun conditie te laten werken”. Het team bestaat uit drie toptrainers van KennemerRand. Naast Elise Woudsma zijn dat Simone Brouwer en Mette van der Ven.                                        
Blijheid
 
De trainingen zijn elke week en duren 60 minuten. Zij omvatten uiteenlopende trainingsvormen die aansluiten bij de huidige fitness trend om kort maar effectief te trainen. Alle fysieke belastingcomponenten komen aan bod: uithoudingsvermogen, kracht, core, balans, coördinatie, (reactie-)snelheid en mobiliteit. Meedoen kan op elk niveau: van beginner (zonder hardloop en/of fitness ervaring) tot goed getraind (goede hardlopers en/of ervaring met fitness). Iedereen krijgt persoonlijk advies om in shape te komen en te blijven. Het programma houdt rekening met de uiteenlopende belastbaarheid van de deelnemers. “En minstens zo belangrijk: de trainingen leiden tot dezelfde fitheid en blijheid die we zien bij de leden van Kennemerrand!” zegt Elise Woudsma
 
Komende winter biedt het team Snowbootcamp-trainingen als specifieke voorbereiding op de ski- en snowboardvakanties. Elise Woudsma: “Onze jarenlange wintersport deskundigheid brengen we in om een gevarieerde outdoor training neer te zetten”.
 
De eerste zomertrainingen zijn op 28 mei (Hoofddorp - Toolenburger Plas) en 29 mei (Santpoort - Bosbeek). Aanvang is 19:30 uur. Deelname is dan kosteloos; proeftrainingen zijn immers altijd gratis.
Kijk hier voor de details en om in schrijven.

Over SV KennemerRand
 
SV KennemerRand is een sportvereniging voor conditietraining. Oorspronkelijk vooral gericht op skiërs, maar nu voor iedereen. Wij trainen het hele jaar door. In de winter zowel buiten in de duinen als binnen in een sportzaal en in de zomer alleen buiten. Onze trainingen worden geleid door professionele trainers.
 
Buiten trainen we in de Amsterdamse Waterleidingduinen, de 'mooiste sportschool van Nederland', en nu dan ook bij de Toolenburger plas en Bosbeek.
SV KennemerRand biedt de leden een breed aanbod: hardloopgroepen van beginners tot marathonniveau, Nordic Walking ook weer van beginners tot conditiegroepen, sportwalk voor wie zijn gewrichten wat minder wil belasten en 'low impact', voor wie het wat rustiger aan wil of moet doen.
 
Kijk voor meer informatie over KennemerRand op https://kennemerrand.nl.
KennemerRand Outdoor Training is te vinden op http://kennemerrandoutdoortraining.nl

SV KennemerRand @2019      Bijgewerkt op 6-2-2019

Terug naar de inhoud